Cafe de Paris soslu bonfile yapmak için gerekli malzemeler: 500 gram bonfile; 200 gram tereyağı; 70 gram krema; 50 gram rokfor peyniri; 3 gram köri; 3 gram zerdeçal; 1 tutam dereotu; 1 tutam kimyon; 2 diş sarımsak; tuz ve karabiber; zeytinyağı. Yapılışı: 1. Bir tencerede tereyağını eritin. 2. Tüm malzemeleri ekleyip sos kıvamına gelene kadar pişirin. 3. Etleri izli bir tavada iki yüzünü de pişirin. 4. Pişen etleri kesme tahtasına alıp 1’er parmak kalınlığında dilimler kesin. 5. Sosu üzerine gezdirerek servis yapın. Ayrıca, Knorr Cafe de Paris sos kullanarak da aynı tarif uygulanabilir. Tarifin orijinalinde rokfor peyniri, kaz ciğeri, beyaz şarap, dijon hardalı ve worcestershire sos kullanıldığı belirtilmiştir. Yemek yaparken güvenlik önlemlerine dikkat edilmeli ve tarifte belirtilen sıcaklık ve süre bilgilerine uyulmalıdır.