Cafe de Paris soslu bonfile yapımı için gerekli malzemeler: Et için: 500 gr bonfile, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, bir tutam karabiber. Sos için: 200 gr tereyağı, 70 gr krema, 50 gr rokfor peyniri, 3 gr köri, 3 gr zerdeçal, 1 tutam kimyon, 2 diş rendelenmiş sarımsak, 2 tatlı kaşığı hardal, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, bir tutam tuz ve karabiber. Hazırlanışı: 1. Bonfilelerin her iki tarafını da zeytinyağı ile yağlayıp, taze çekilmiş karabiber ile çeşnilendirin. 2. Tüm sos malzemelerini sos tavasına alın ve kaynayana kadar karıştırarak orta ateşte pişirin. 3. Barbeküyü orta-yüksek ısıya getirin ve etleri ızgaraya yerleştirin. 4. Etleri servis tabağına alın ve üzerine Cafe de Paris sosunu gezdirerek sıcak servis edin. Alternatif olarak, Arda'nın Mutfağı sitesinde verilen tarifte, etleri döküm tavada arkalı önlü kızartmak önerilmektedir.