Buradasın
Barilla neden en iyi makarna?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Barilla makarnasının en iyi makarna olarak görülmesinin bazı nedenleri:
- Malzeme kalitesi 4. Barilla, makarna yapımında kaliteli malzemeler kullanır; özellikle protein ve gluten açısından zengin durum buğdayı tercih eder 4.
- Üretim süreci 4. Üretim sürecinde su kalitesi ve hamurun kıvamı gibi unsurlara dikkat edilir 4.
- Çeşitli ürün yelpazesi 34. Barilla, farklı damak zevklerine hitap eden geniş bir makarna yelpazesi sunar 34.
- Gurme onayı 2. Academia serisi gibi bazı Barilla makarna çeşitleri, gurmelerden ve şeflerden tam not almıştır 2.
Ayrıca, Avrupa Gıda Güvenliği Kurumu'nun (EFSA) palm yağının kanserojen etkilerine dair raporu sonrasında, Barilla ürünlerinde palm yağı kullanmayacağını açıklamıştır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: