Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Balkabağı çorbasının püf noktaları şunlardır:
- Kabakları küçük doğrayın 4. Kabaklar ne kadar küçük doğranırsa o kadar çabuk pişerler 4.
- Tencerenin kapağını kapatın ve ateşi kısın 34. Kabaklar, kendi suyunda yumuşayıp pişmesi için tencerenin kapağı kapalı ve ateş kısık olmalıdır 34.
- Süt kullanmak zorunda değilsiniz 24. Süt yerine aynı miktarda su, sebze suyu, tavuk suyu veya et suyu kullanılabilir 24.
- Blenderdan geçirirken dikkatli olun 5. Çorbayı blenderdan geçirirken bir çırpıcı kullanın ve suyu yavaş yavaş ilave edin 5. Böylece unun topaklanmasını engellemiş olursunuz 5.
- Dinlendirin 5. Bal kabağı çorbasını servis etmeden önce yaklaşık 10 dakika dinlendirin 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: