Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Balığa yakışabilecek bazı soslar şunlardır:
- Tarator Sos: Ceviz, süzme yoğurt, zeytinyağı, sarımsak ve dereotu ile hazırlanır 14.
- Sarımsak ve Zeytinyağlı Sos: Sarımsak, limon suyu, zeytinyağı ve tuz karışımı 14.
- Pesto Sos: Fesleğen, parmesan peyniri, sızma zeytinyağı, tuz ve karabiber 14.
- Hardal Sos: Dijon hardal, kekik, limon suyu, tereyağı ve zeytinyağı 14.
- Şaraplı Sos: Zeytinyağı, hardal, beyaz şarap, limon kabuğu rendesi ve tuz 2.
Ayrıca, kalamar tava gibi balık yemeklerinde de kremalı ve tereyağlı soslar tercih edilebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: