Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ayvadan yapılan bazı reçeller:
- Ayva reçeli 135. Toz şeker, limon suyu ve karanfil ile hazırlanır 5. Ayvalar küçük dilimler halinde doğranır veya rendelenir 5.
- Rendelenmiş ayva reçeli 4. Rendelenmiş ayva kullanılarak yapılan reçel, daha pürüzsüz bir dokuya sahip olur 4.
- Düdüklüde ayva reçeli 4. Düdüklü tencerede yapılan reçel, zamandan tasarruf sağlar 4.
- Şekersiz ayva reçeli 4. Şeker yerine doğal tatlandırıcılar kullanılarak yapılır 4.
Ayrıca, pişirme sürecine vişne, nar, kızılcık veya kuşburnu gibi meyveler eklenerek farklı lezzetler elde edilebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: