• Gündem
  • Alışveriş
  • Finans
  • YaCevap
  • Video
  • Görsel
  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Psikoloji ve İlişkiler
  • Bilim ve Eğitim
  • Yemek
  • Kültür ve Sanat
  • Filmler ve Diziler
  • Ekonomi ve Finans
  • Oyun
  • Spor
  • Güzellik ve Moda
  • Faydalı İpuçları
  • Otomobil
  • Hukuk
  • Seyahat
  • Hayvanlar ve doğa
  • Sağlık
  • Diğer
  • Buradasın
    • Cevap ›
    • Yemek ›

    Asker barbunyası nasıl yapılır?

    • #Teknoloji
    • #Talimatlar
    • #YemekTarifleri
    • #Barbunya

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Asker barbunyası olarak bilinen zeytinyağlı barbunya yemeği yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
    Malzemeler:
    • Yarım kilo barbunya 13
    • 1 adet kuru soğan 13
    • 1 adet havuç 13
    • 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 13
    • 1 adet domates 13
    • 1 yemek kaşığı salça 13
    • 1 çay kaşığı tuz 13
    Yapılışı:
    1. Düdüklü tencerede zeytinyağı ile yemeklik doğradığınız soğanı kavurun 13.
    2. Pembeleşen soğanlara önce domates, ardından salçayı ekleyip kavurmaya devam edin 13.
    3. Küp küp doğradığınız havuçları da ekleyip karıştırın 13.
    4. Dondurulmuş ya da taze barbunyaları, tuzu da atıp tüm malzemeleri karıştırın 13.
    5. Üzerini geçecek kadar su ekleyip kaynayınca düdüklü tencerenin kapağını kapatın 13.
    6. Yaklaşık 40 dakika sonra barbunyanız pişmiş olacaktır 13.
    7. Pişme işleminden sonra en az 1 saat dinlendirmenizi öneririz 1.
    8. Ilık ya da soğuk olarak servis edebilirsiniz 13.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

      Yanıtı değerlendir

      5 kaynak

      1. haberturk.com
        1
      2. hurriyet.com.tr
        2
      3. kevserinmutfagi.com
        3
      4. yemek.com
        4
      5. sonmuhur.com
        5
    • Barbunya yemeğinin farklı çeşitleri nelerdir?

    • Asker barbunyası hangi yöreye aittir?

    • Barbunya yemeği hangi garnitürlerle servis edilir?

    • Daha fazla bilgi

    Konuyla ilgili materyaller

    Barbunyaya hangi baharatlar yakışır?

    Barbunyaya yakışabilecek baharatlar şunlardır: kuru nane; yenibahar; kimyon; karabiber; kekik.
    • #Gıda
    • #Baharatlar
    • #Tarifler
    • #Malzemeler
    5 kaynak

    Barbunya kaç dakikada pişer?

    Barbunya pişirme süresi, kullanılan yönteme göre değişiklik gösterir: 1. Normal Tencere: Taze barbunya normal tencerede 45 dakika ile 60 dakika arasında pişer. 2. Düdüklü Tencere: Kuru barbunya düdüklü tencerede 15-20 dakika içinde pişer.
    • #Teknoloji
    • #Talimatlar
    • #YemekTarifleri
    • #PişirmeSüreleri
    5 kaynak

    Barbunya yemeğinin içine ne konur?

    Barbunya yemeğinin içine aşağıdaki malzemeler konur: Ana Malzemeler: Taze barbunya, soğan, havuç, sarımsak. Sos ve Baharatlar: Zeytinyağı, domates salçası, toz şeker, tuz. İsteğe Bağlı Malzemeler: Rendelenmiş domates, pul biber, limon suyu, maydanoz. Ayrıca, barbunya yemeği pişirmeden önce barbunyaları haşlamak da mümkündür.
    • #Teknoloji
    • #Talimatlar
    • #YemekTarifleri
    • #Malzemeler
    5 kaynak
  • Yazeka nedir?
Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.
  • © 2025 Yandex
  • Gizlilik politikası
  • Kullanıcı sözleşmesi
  • Hata bildir
  • Şirket hakkında
{"m2t70":{"state":{"logoProps":{"url":"https://yandex.com.tr"},"formProps":{"action":"https://yandex.com.tr/search","searchLabel":"Bul"},"services":{"activeItemId":"answers","items":[{"url":"https://yandex.com.tr/gundem","title":"Gündem","id":"agenda"},{"url":"https://yandex.com.tr/shopping","title":"Alışveriş","id":"shopping"},{"url":"https://yandex.com.tr/finance","title":"Finans","id":"finance"},{"url":"https://yandex.com.tr/yacevap","title":"YaCevap","id":"answers"},{"url":"https://yandex.com.tr/video/search?text=popüler+videolar","title":"Video","id":"video"},{"url":"https://yandex.com.tr/gorsel","title":"Görsel","id":"images"}]},"userProps":{"loggedIn":false,"ariaLabel":"Menü","plus":false,"birthdayHat":false,"child":false,"isBirthdayUserId":true,"className":"PortalHeader-User"},"userIdProps":{"flag":"skin","lang":"tr","host":"yandex.com.tr","project":"neurolib","queryParams":{"utm_source":"portal-neurolib"},"retpath":"https%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Fyacevap%2Fc%2Fyemek%2Fq%2Fasker-barbunyasi-nasil-yapilir-3183623286%3Flr%3D213%26ncrnd%3D26456","tld":"com.tr"},"suggestProps":{"selectors":{"form":".HeaderForm","input":".HeaderForm-Input","submit":".HeaderForm-Submit","clear":".HeaderForm-Clear","layout":".HeaderForm-InputWrapper"},"suggestUrl":"https://yandex.com.tr/suggest/suggest-ya.cgi?show_experiment=222&show_experiment=224","deleteUrl":"https://yandex.com.tr/suggest-delete-text?srv=web&text_to_delete=","suggestPlaceholder":"Yapay zeka ile bul","platform":"desktop","hideKeyboardOnScroll":false,"additionalFormClasses":["mini-suggest_theme_tile","mini-suggest_overlay_tile","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_prevent-empty_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_personal_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_rich_yes","mini-suggest_overlay_dark","mini-suggest_large_yes","mini-suggest_copy-fact_yes","mini-suggest_clipboard_yes","mini-suggest_turboapp_yes","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_affix_yes","mini-suggest_carousel_yes","mini-suggest_traffic_yes","mini-suggest_re-request_yes","mini-suggest_source_yes","mini-suggest_favicon_yes","mini-suggest_more","mini-suggest_long-fact_yes","mini-suggest_hide-keyboard_yes","mini-suggest_clear-on-submit_yes","mini-suggest_focus-on-change_yes","mini-suggest_short-fact_yes","mini-suggest_app_yes","mini-suggest_grouping_yes","mini-suggest_entity-suggest_yes","mini-suggest_redesigned-navs_yes","mini-suggest_title-multiline_yes","mini-suggest_type-icon-wrapped_yes","mini-suggest_fulltext-highlight_yes","mini-suggest_fulltext-insert_yes","mini-suggest_lines_multi"],"counter":{"service":"neurolib_com_tr_desktop","url":"//yandex.ru/clck/jclck","timeout":300,"params":{"dtype":"stred","pid":"0","cid":"2873"}},"noSubmit":false,"formAction":"https://yandex.com.tr/search","tld":"com.tr","suggestParams":{"srv":"serp_com_tr_desktop","wiz":"TrWth","yu":"9917797771753900771","lr":213,"uil":"tr","fact":1,"v":4,"use_verified":1,"safeclick":1,"skip_clickdaemon_host":1,"rich_nav":1,"verified_nav":1,"rich_phone":1,"use_favicon":1,"nav_favicon":1,"mt_wizard":1,"history":1,"nav_text":1,"maybe_ads":1,"icon":1,"hl":1,"n":10,"portal":1,"platform":"desktop","mob":0,"extend_fw":1,"suggest_entity_desktop":"1","entity_enrichment":"1","entity_max_count":"5"},"disableWebSuggest":false},"context":{"query":"","reqid":"1753900788565433-7243682556682000935-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-5-BAL","lr":"213","aliceDeeplink":"{\"text\":\"\"}"},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"m2t7w01-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header"},"m2t71":{"state":{"links":[{"id":"main","url":"/yacevap","title":"Ana Sayfa","target":"_self"},{"id":"technologies","url":"/yacevap/c/teknoloji","title":"Teknoloji","target":"_self"},{"id":"psychology-and-relationships","url":"/yacevap/c/psikoloji-ve-iliskiler","title":"Psikoloji ve İlişkiler","target":"_self"},{"id":"science-and-education","url":"/yacevap/c/bilim-ve-egitim","title":"Bilim ve Eğitim","target":"_self"},{"id":"food","url":"/yacevap/c/yemek","title":"Yemek","target":"_self"},{"id":"culture-and-art","url":"/yacevap/c/kultur-ve-sanat","title":"Kültür ve Sanat","target":"_self"},{"id":"tv-and-films","url":"/yacevap/c/filmler-ve-diziler","title":"Filmler ve Diziler","target":"_self"},{"id":"economics-and-finance","url":"/yacevap/c/ekonomi-ve-finans","title":"Ekonomi ve Finans","target":"_self"},{"id":"games","url":"/yacevap/c/oyun","title":"Oyun","target":"_self"},{"id":"sport","url":"/yacevap/c/spor","title":"Spor","target":"_self"},{"id":"beauty-and-style","url":"/yacevap/c/guzellik-ve-moda","title":"Güzellik ve Moda","target":"_self"},{"id":"useful-tips","url":"/yacevap/c/faydali-ipuclari","title":"Faydalı İpuçları","target":"_self"},{"id":"auto","url":"/yacevap/c/otomobil","title":"Otomobil","target":"_self"},{"id":"law","url":"/yacevap/c/hukuk","title":"Hukuk","target":"_self"},{"id":"travel","url":"/yacevap/c/seyahat","title":"Seyahat","target":"_self"},{"id":"animals-and-nature","url":"/yacevap/c/hayvanlar-ve-doga","title":"Hayvanlar ve doğa","target":"_self"},{"id":"health","url":"/yacevap/c/saglik","title":"Sağlık","target":"_self"},{"id":"other","url":"/yacevap/c/diger","title":"Diğer","target":"_self"}],"activeLinkId":"food","title":"Kategoriler","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"m2t7w02-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header-categories"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header-categories"},"m2t72":{"state":{"tld":"com.tr","markdown":"**Asker barbunyası** olarak bilinen **zeytinyağlı barbunya yemeği** yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:\n\n**Malzemeler:**\n- Yarım kilo barbunya [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html)\n- 1 adet kuru soğan [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html)\n- 1 adet havuç [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html)\n- 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html)\n- 1 adet domates [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html)\n- 1 yemek kaşığı salça [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html)\n- 1 çay kaşığı tuz [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html)\n\n**Yapılışı:**\n1. Düdüklü tencerede zeytinyağı ile yemeklik doğradığınız soğanı kavurun [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html).\n2. Pembeleşen soğanlara önce domates, ardından salçayı ekleyip kavurmaya devam edin [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html).\n3. Küp küp doğradığınız havuçları da ekleyip karıştırın [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html).\n4. Dondurulmuş ya da taze barbunyaları, tuzu da atıp tüm malzemeleri karıştırın [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html).\n5. Üzerini geçecek kadar su ekleyip kaynayınca düdüklü tencerenin kapağını kapatın [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html).\n6. Yaklaşık 40 dakika sonra barbunyanız pişmiş olacaktır [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html).\n7. Pişme işleminden sonra en az 1 saat dinlendirmenizi öneririz [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133).\n8. Ilık ya da soğuk olarak servis edebilirsiniz [```1```](https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133)[```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html).","sources":[{"sourceId":1,"url":"https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133","title":"Barbunya Pilaki Tarifi: Zeytinyağlı Barbunya Yemeği Nasıl...","shownUrl":"https://www.haberturk.com/barbunya-pilaki-tarifi-zeytinyagli-barbunya-yemegi-nasil-yapilir-hts-2172133"},{"sourceId":2,"url":"https://www.hurriyet.com.tr/lezizz/taze-barbunya-tarifi-41539138","title":"Hürriyet: Taze Barbunya Tarifi: Evde Taze Barbunya Yapımı...","shownUrl":"https://www.hurriyet.com.tr/lezizz/taze-barbunya-tarifi-41539138"},{"sourceId":3,"url":"https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html","title":"Taze Barbunya Yemeği Nasıl Yapılır? | Kevserin Mutfağı...","shownUrl":"https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html"},{"sourceId":4,"url":"https://yemek.com/tarif/barbunya/","title":"Zeytinyağlı Barbunya, Barbunya Tarifi (Videolu... - Yemek.com","shownUrl":"https://yemek.com/tarif/barbunya/"},{"sourceId":5,"url":"https://www.sonmuhur.com/lezzetli-barbunya-yapmanin-yolu-1-kasik-eklenmeliymis-barbunyaya-lezzet-katan-tuyo","title":"Lezzetli Barbunya Yapmanın Yolu : 1 Kaşık Eklenmeliymiş!","shownUrl":"https://www.sonmuhur.com/lezzetli-barbunya-yapmanin-yolu-1-kasik-eklenmeliymis-barbunyaya-lezzet-katan-tuyo"}],"isHermione":false,"headerProps":{"header":"Asker barbunyası nasıl yapılır?","homeUrl":"/yacevap","categoryUrl":"/yacevap/c/yemek","categoryTitle":"Yemek","canUseNativeShare":false,"extralinksItems":[{"variant":"reportFeedback","reportFeedback":{"feature":"YazekaAnswers","title":"Bu yanıtta yanlış olan ne?","checkBoxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]}}],"tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"#Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/barbunya","text":"#Barbunya"}]},"suggestProps":{"suggestItems":[{"id":0,"text":"Barbunya yemeğinin farklı çeşitleri nelerdir?","url":"/search?text=Barbunya+yeme%C4%9Fi+%C3%A7e%C5%9Fitleri&promo=force_neuro"},{"id":1,"text":"Asker barbunyası hangi yöreye aittir?","url":"/search?text=Asker+barbunyas%C4%B1+hangi+y%C3%B6reye+aittir%3F&promo=force_neuro"},{"id":2,"text":"Barbunya yemeği hangi garnitürlerle servis edilir?","url":"/search?text=Barbunya+yeme%C4%9Fi+garnit%C3%BCrleri&promo=force_neuro"},{"id":-1,"url":"/search?text=Asker+barbunyas%C4%B1+nas%C4%B1l+yap%C4%B1l%C4%B1r%3F&promo=force_neuro","text":"Daha fazla bilgi"}]},"feedbackProps":{"feature":"YazekaAnswers","baseProps":{"metaFields":{"yandexuid":"9917797771753900771","reqid":"1753900788565433-7243682556682000935-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-5-BAL"}},"positiveCheckboxLabels":[{"value":"Yanıtı çok beğendim"},{"value":"Yanıtta gerekli bilgiler var"},{"value":"Kolay anlaşılır"},{"value":"Diğer"}],"negativeCheckboxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]},"dialogStoreProps":{"baseUrl":"","baseUrlWs":""},"globalStoreProps":{"imageBackendUrl":"https://yandex.com.tr/images-apphost/image-download?cbird=171","query":"","retina":false,"avatarId":"0","isHermione":false,"isMacOS":false,"tld":"com.tr","isEmbeddedFuturis":false,"isLoggedIn":false,"brand":"yazeka","reqId":"1753900788565433-7243682556682000935-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-5-BAL","device":{"isIOS":false,"platform":"desktop"}},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"m2t7w03-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"question"},"m2t73":{"state":{"relatedMaterials":[{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/barbunya/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.yemektekeyifvar.com/zeytinyagli-tarifler/lokanta-usulu-zeytinyagli-barbunya-tarifi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://deh.com.tr/tag/zeytinyagli-barbunya-yanina-ne-yakisir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://jardineden.com.tr/tag/barbunya-ne-yakisir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://psikolojiblogu.com.tr/tag/barbunyanin-icine-hangi-baharatlar-girer/?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/barbunyaya-hangi-baharatlar-yakisir-3853440281","header":"Barbunyaya hangi baharatlar yakışır?","teaser":"Barbunyaya yakışabilecek baharatlar şunlardır: kuru nane; yenibahar; kimyon; karabiber; kekik.","tags":[{"href":"/yacevap/t/gida","text":"#Gıda"},{"href":"/yacevap/t/baharatlar","text":"#Baharatlar"},{"href":"/yacevap/t/tarifler","text":"#Tarifler"},{"href":"/yacevap/t/malzemeler","text":"#Malzemeler"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://ye-mek.net/tarif/barbunya-yemegi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.hurriyet.com.tr/egitim/barbunya-kac-dakikada-piser-barbunya-duduklude-veya-tencerede-ne-kadar-surede-piser-41870446?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://birtutamlezzet.com/tarifler/zeytinyagli-yemekler/duduklude-zeytinyagli-barbunya/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.tgrthaber.com/mavikadin/barbunya-yemegi-kac-dakikada-piser-gaz-yapmamasi-icin-mutlaka-kimyon-ekleyin/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.yemektekeyifvar.com/tencere-yemekleri/duduklude-barbunya-tarifi?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/barbunya-kac-dakikada-piser-1880152939","header":"Barbunya kaç dakikada pişer?","teaser":"Barbunya pişirme süresi, kullanılan yönteme göre değişiklik gösterir: 1. Normal Tencere: Taze barbunya normal tencerede 45 dakika ile 60 dakika arasında pişer. 2. Düdüklü Tencere: Kuru barbunya düdüklü tencerede 15-20 dakika içinde pişer.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"#Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/pisirmesureleri","text":"#PişirmeSüreleri"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/barbunya-yemegi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://kadinfikri.com/barbunya-yemegi-nasil-yapilir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kevserinmutfagi.com/taze-barbunya-yemegi-nasil-yapilir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.tvnota.com/barbunya-yemeginin-icine-neler-konur?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://ye-mek.net/tarif/barbunya-yemegi?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/barbunya-yemeginin-icine-ne-konur-1899075679","header":"Barbunya yemeğinin içine ne konur?","teaser":"Barbunya yemeğinin içine aşağıdaki malzemeler konur: Ana Malzemeler: Taze barbunya, soğan, havuç, sarımsak. Sos ve Baharatlar: Zeytinyağı, domates salçası, toz şeker, tuz. İsteğe Bağlı Malzemeler: Rendelenmiş domates, pul biber, limon suyu, maydanoz. Ayrıca, barbunya yemeği pişirmeden önce barbunyaları haşlamak da mümkündür.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"#Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/malzemeler","text":"#Malzemeler"}]}],"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"m2t7w04-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"related"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"related"},"m2t74":{"state":{"tld":"com.tr","isIos":false,"isQuestionPage":true,"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"m2t7w05-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"ask_question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"ask_question"},"m2t75":{"state":{"generalLinks":[{"id":"privacy-policy","text":"Gizlilik politikası","url":"https://yandex.com.tr/legal/privacy_policy/"},{"id":"terms-of-service","text":"Kullanıcı sözleşmesi","url":"https://yandex.com.tr/legal/tos/"},{"id":"report-error","text":"Hata bildir","url":"https://forms.yandex.com.tr/surveys/13748122.01a6645a1ef15703c9b82a7b6c521932ddc0e3f7/"},{"id":"about-company","text":"Şirket hakkında","url":"https://yandex.com.tr/project/portal/contacts/"}],"copyright":{"url":"https://yandex.com.tr","currentYear":2025},"socialLinks":[{"type":"tiktok","url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/677728751613663494","title":"TikTok"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/173325632992778150","type":"youtube","title":"Youtube"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/677728793472889615","type":"facebook","title":"Facebook"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/1182131906657966033","type":"instagram","title":"Instagram"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/893945194569821080","type":"x","title":"X"}],"categoriesLink":[],"disclaimer":"Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"m2t7w06-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"footer"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"footer"}}