Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Arabaşı hamuru yapmak için gerekli malzemeler:
Yapılışı:
- Un, su ve tuzu topaklanma kalmayacak şekilde iyice karıştırın 3.
- Ocağa alıp kısık ateşte, devamlı karıştırarak pişirmeye başlayın 3.
- Kaynama noktasına geldikten sonra 30 dakika daha karıştırarak pişirin 3.
- Tepsiyi soğuk su ile soğutup kalan suyu süzün 3.
- Soğuttuğunuz tepsiye hamuru döküp bir kaşık yardımıyla eşit olacak şekilde yayın 3.
- Oda ısısına geldikten sonra soğuması için dolaba koyun 3.
- Hamur sertleştiğinde baklava şeklinde kesip çorba eşliğinde servis edin 3.
Püf noktaları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: