Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ana yemek öncesi ikram edilebilecek bazı başlangıç yemekleri:
- Kabak tarator 1. Kabak, yoğurt ve dereotu ile hazırlanan soğuk bir tarif 1.
- Volovan 1. Milföy ve kaşar peynirinden yapılan, şık bir sunuma sahip bir atıştırmalık 1.
- Humus 1. Nohut ve tahin ile hazırlanan, Lübnan mutfağıyla özdeşleşmiş bir meze 1.
- Bruschetta 1. Kızarmış ekmeklerin üzerine domates, sarımsak, zeytin ve mantar eklenerek yapılan bir başlangıç 1.
- Paçanga böreği 1. Pastırma ve kaşar peyniri ile doldurulup kızartılan bir Balkan lezzeti 1.
- Haydari 14. Yoğurt ve sarımsak ile hazırlanan, yalnızca 5 malzemeden oluşan bir meze 14.
- Muhammara 1. Kırmızı biber, salça ve pul biber ile yapılan, acı severler için uygun bir meze 1.
Ayrıca, "ordövr tabağı" da ana yemek öncesi sunulan, genellikle soğuk mezelerden oluşan bir servis tabağıdır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: