Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi başlangıç yemeklerinden bazıları şunlardır:
- Kabak tarator 1. Kabak, yoğurt ve dereotu ile hazırlanan soğuk bir başlangıç yemeğidir 1.
- Volovan 1. Fransız mutfağına ait olan bu yemek, milföy ve kaşar peynirinin birleşiminden oluşur 1.
- Humus 13. Nohut ve tahin ile hazırlanan humus, Lübnan mutfağıyla özdeşleşmiştir 1.
- Bruschetta 13. Kızarmış ekmeklerin üzerine domates, sarımsak, zeytin ve mantar eklenerek hazırlanan bir başlangıç yemeğidir 1.
- Paçanga böreği 1. Balkan mutfağıyla özdeşleşen bu börek, pastırma ve kaşar peyniri ile doldurulur 1.
- Haydari 15. Yoğurt ve sarımsak ile hazırlanan bir mezedir 1.
- Chicken fingers ve parmak patates 1. Hazır olarak alınabilen chicken fingers, fırında veya kızartma usulüyle pişirilebilir 1.
Başlangıç yemekleri, ana yemeğe geçmeden önce atıştırmak amacıyla sunulan ikramlardır 1. Genellikle küçük porsiyonlar halinde sunulan başlangıçlar, sıcak ve soğuk olarak ikiye ayrılır 1.
Başlangıç yemekleri için aşağıdaki kaynaklar da incelenebilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: