Buradasın
Yemekli alkollü organizasyonlarda ne ikram edilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yemekli ve alkollü organizasyonlarda ikram edilebilecekler şunlardır:
Ana Yemekler: Kırmızı ve beyaz et ana yemekleri, hindi rosto, bütün balık, sebze sote 1.
Yan Yemekler: Makarna, pirinç pilavı, bulgur pilavı, erişte veya kuskus 1.
Salatalar: Çoban salata, Sezar salata, Grek salata veya söğüş salata 1.
Tatlılar: Dilim pasta, sufle, cupcake, baklava, dondurma 1.
İçecekler: Alkollü içecekler şarap, bira, rakı veya vodka, alkolsüz içecekler ise kola, limonata, maden suyu veya ice tea 13.
Ayrıca, kokteyl ikramları olarak kanepe, meze, sıcak servis ve tatlı tabakları da sunulabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: