Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ana yemek olarak pişirebileceğiniz bazı öneriler:
- Kıymalı Karnabahar: Karnabahar sevmeyenleri bile kendine hayran bırakan, haydari ve benzeri mezelerle sunulabilen bir yemek 1.
- Arap Kebabı: Kıyma, domates ve sarımsakla hazırlanan, Hatay mutfağının sevilen yemeklerinden biri 1.
- Çöp Şiş: Bonfile ve kuyruk yağı ile hazırlanan, ev yapımı lavaş, pilav ve patates kızartması ile sunulan bir yemek 1.
- Patates Püreli Köfte: Güveçte patates püresi ile misket köftelerin buluşturulmasıyla hazırlanan bir yemek 1.
- Tandır Kebabı: Sadece 5 malzemeden oluşan, bulgur pilavı veya lavaş eşliğinde sunulan bir kebap 1.
- Fırında Kaşarlı Karnabahar: Fırında lezzet dolu bir yolculuğa gönderdikten sonra ortaya çıkan nefis bir yemek 2.
- Sömelek Kebabı: Yoğurt ve tereyağlı sosuyla İskender kebabına benzeyen, köfte ve özel sosuyla hazırlanan bir ana yemek 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: