Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Alman mutfağında meşhur olan bazı yemekler şunlardır:
- Şnitzel 13. Genellikle tavuk etiyle hazırlanan ve baharatlı tereyağı ile limon dilimi eşliğinde servis edilen bir yemek 13.
- Brezel 3. Alman mutfağına özgü bir simit çeşidi 3.
- Bratkartoffeln 13. Haşlanmış patates dilimlerinin pastırma ve soğanla birlikte tavada kızartılması sonucunda hazırlanan bir yemek 13.
- Maultaschen 35. Et dolgulu bir hamur yemeği 3.
- Rouladen 13. İnce et dilimlerinin harçla sarılarak hazırlanan bir yemek 3.
- Sauerbraten 35. Genellikle sığır veya geyik etiyle yapılan bir yahni 35.
- Späztle 35. Yumurta, soğan ve peynir kullanılarak hazırlanan bir çeşit erişte 35.
- Berliner 13. İçi marmelat veya çikolata dolgulu hamur parçalarının derin yağda kızartılmasıyla hazırlanan bir tatlı 13.
- Kasekuchen 12. Düşük yağ oranına sahip bir cheesecake türü 12.
- Apfelstrudel 15. Yeşil elma, tereyağı, şeker ve ceviz içi gibi malzemelerle hazırlanan bir tatlı 15.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: