Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Airfryer'da patlamış mısır için 1 su bardağı mısır tanesi ve 1-2 yemek kaşığı sıvı yağ (tercihen zeytinyağı veya ayçiçek yağı) kullanılır 14.
Patlatma işlemi şu adımlarla yapılır:
- Airfryer'ı 200 dereceye ısıtın 15.
- Mısır tanelerini ve yağı bir kapta iyice karıştırın 1.
- Yağlı kağıt serili airfryer sepetine karışımı dökün 1.
- Sepeti airfryer'a yerleştirip 5-7 dakika pişirin 1. Pişirme sırasında sepeti birkaç kez sallayın 1.
- Mısırlar patlamayı bıraktığında airfryer'ı kapatın 1.
- Üzerine tuz ekleyip karıştırın ve sıcak sıcak servis edin 1.
Bazı airfryer modellerinde mısır patlatmak uygun olmayabilir, çünkü bu modeller mısırı patlatmak için gerekli sıcaklığa ulaşamayabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: