Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Agar agar yerine kullanılabilecek bazı alternatifler şunlardır:
- Jelatin 12. Renksiz ve kokusuz olan jelatin, diğer malzemelerin lezzetini etkilemez 12.
- Pektin tozu 23. Meyvelerden elde edilen pektin, jöle dokusu sağlamak için kullanılabilir 23.
- Guar sakızı 35. Bitkisel bazlı bir jelleştirici maddedir ve glutensiz hamurlarda kullanılabilir 35.
- Karragenan 3. Deniz yosunundan elde edilen bir jelleştirici maddedir 3.
- Tapyoka nişastası 5. Gluten içermeyen bir kalınlaştırıcı maddedir 5.
- Mısır nişastası 35. Özellikle sos ve çorbalarda kullanılabilir 35.
- Vegan Jel 4. Vegan jelatin alternatifi olarak kullanılabilir 4.
Alternatif seçimi, kullanım amacına ve kişisel tercihlere göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: