Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Afrika'da çeşitli bölgelerde farklı yemekler tüketilmektedir. İşte bazı örnekler:
- Güney Afrika:
- Boerewors 1. Çiftçi sosisi olarak da bilinen bir tür sosis 1.
- Cape Malay köri soslu tavuk 14. Baharatlarla yapılan aromatik bir tavuk yemeği 14.
- Biltong 14. Kuru et olarak bilinen, antilop etinden yapılan bir lezzet 14.
- Melktert 12. Hollanda kökenli sütlü bir tart 12.
- Bunny chow 3. Körili dana veya koyun eti ya da barbunya ile doldurulmuş ekmek 3.
- Doğu Afrika:
- Nijerya:
Afrika mutfağı, bölgelerin yerel ürünleri ve kültürel farklılıklarına göre çeşitlilik gösterir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: