Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Açık büfede kullanılan bazı servis araçları:
- Tabaklar ve kaseler: Ana yemek tabağı, antre tabağı, salata tabağı, çorba kasesi, ekmek tabağı 12.
- Çatal-bıçak setleri: Büyük ve orta boy çatal-bıçak setleri, tatlı çatalı, bıçağı ve kaşığı 12.
- Servis araçları: Servis kaşığı, servis çatalı, börek maşası, salata maşası, sos kepçesi, pasta spatula ve bıçağı 12.
- Diğer araçlar: Sıcak yemekler için reşolar, içecek dispenserleri, sosluk ve çeşni dispenserleri 13.
- Bardaklar ve sürahiler: Meyve suyu bardağı, çay-kahve fincanları, farklı içecek tipleri için çeşitli sürahiler 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: