Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Açık büfe salatada genellikle aşağıdaki çeşitler bulunur:
- Tek veya iki çeşit salata: Tabaklara konularak servis edilir 1.
- Büyük kaselerde karışık salatalar: Kişiler istedikleri malzemelerden kendi salatalarını yapabilirler 1.
- Süslenmiş salatalar: Marul, havuç kompozisyonları gibi 2.
- Zeytinyağlılar: Dolmalar, sarmalar, zeytinyağlı sebze yemekleri 2.
- Peynirler: Çeşitli peynirler sunulur 2.
- Soğuk etler: Dil füme, galantinler, dana ve tavuk jambon gibi 2.
- Sebzeler: Çiğ veya pişmiş olarak sunulan filizlenmiş yeşil mercimek, haşlanmış nohut gibi ek malzemeler 1.
Ayrıca, diyet bar ve sebze suyu barı gibi özel bölümler de oluşturulabilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: