Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bu düzende müşteriler, diledikleri kadar yiyecek ve içecek alabilirler 15. Açık büfe, genellikle restoranlarda ve otellerde kullanılır 15.
Açık büfeler, ilk olarak 1950’lerde Amerika Birleşik Devletleri’nde popüler hale gelmiştir 5.
Açık büfeler, bölümlere ayrılır:
- Sıcak yiyecek bölümü 3. Sıcak yiyecekler, sıcak ünitede yer alır ve servis boyunca sıcak kalır 3.
- Soğuk yiyecek bölümü 3. Soğuk yiyecekler, diri kalması gereken meyveler ve salatalar, soğuk ünitesinde servis boyunca soğuk kalır 3.
- Nötr bölüm 3. Ekmek gibi soğuk ya da sıcak özelliği olmayan ürünler, misafirlerin alımına sunulur 3.
Açık büfelerde genellikle ücret, sabit ve bir kereye mahsus olarak ödenir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: