Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Otellerde açık büfe yemek servisi şu şekilde yapılır:
- Büfe Düzenlemesi: Yiyecekler, estetik bir şekilde uzun masalar veya özel hazırlanmış deskler üzerinde düzenlenir 24. Sıcak yiyecekler için reşo gibi ısıtıcılar kullanılır 34.
- Bölümlerin Ayrılması: Büfe genellikle şu bölümlere ayrılır: yumurta ve ekstra yiyecekler, meyve, corn flakes, ekmek, süt ürünleri, şarküteri 1.
- Servis Ekipmanları: Çatal, kaşık, tabak, salata bar, minik sosluklar, büyük ve küçük teşhir kaseleri gibi çeşitli ekipmanlar kullanılır 14.
- İçecekler: Sıcak ve soğuk içecekler için ayrı bölümler oluşturulur, çay, kahve makinesi ve bardak yerleştirme üniteleri yerleştirilir 14.
- Misafir Hizmeti: Misafirler, büfedeki yiyeceklerden istedikleri kadar alarak masalarında yerler veya servis elemanı tarafından tabaklarına konularak servis edilir 24.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: