Buradasın
4 mevsim karışık meyve suyu nasıl hazırlanır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dört mevsim karışık meyve suyu hazırlamak için aşağıdaki tarif kullanılabilir:
Malzemeler:
- 4 adet kayısı 2;
- 2 adet armut 2;
- 1 adet şeftali 2;
- 3 adet kırmızı erik 2;
- 15-20 adet siyah üzüm 2;
- 5 yemek kaşığı toz şeker 2;
- 4 su bardağı su (800 ml) 2.
Hazırlanışı:
- Dilimlenmiş meyveleri pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine yerleştirin ve dondurun 2.
- Meyve suyu yapmak için donmuş meyveleri tencereye alın, üzerine toz şeker ve su ekleyin 2.
- Karışımı 25 dakika kaynatın 2.
- Meyveler yumuşadığında blenderdan geçirerek pürüzsüz bir kıvam elde edin 2.
- Soğuttuktan sonra servis edebilirsiniz 2.
Mevsimine göre ananas, üzüm, muz, limon, kavun, kivi gibi meyveler de eklenebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: