Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
1 porsiyon pastanın gramajı, pasta türüne, dilim kalınlığına ve kesim şekline bağlı olarak 70 gram ile 180 gram arasında değişebilir 134.
- Çikolatalı pasta: Ortalama 100-150 gram 34.
- Krema ve meyve ile hazırlanan pastalar: Ortalama 120-180 gram 3.
- Vanilyalı pasta: Ortalama 90-130 gram 3.
- Cheesecake: Ortalama 120-160 gram 3.
- Sütlaçlı veya pudingli pastalar: Ortalama 100-140 gram 3.
Pastanın dilimleniş şekli de ağırlığını doğrudan etkileyen bir faktördür; yuvarlak bir pastanın dilimleri, ortadan başlayarak kesildiğinde daha küçük dilimler elde edilebilirken, köşeli bir pastadan kesilen dilimler genellikle daha büyük olmaktadır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: