• Buradasın

    İÜ ebys hangi yazılımla çalışıyor?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    İstanbul Üniversitesi (İÜ) EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi), Java yazılımı ile çalışmaktadır 12.
  • Konuyla ilgili materyaller

    İÜ EBYS nasıl giriş yapılır?
    İÜ EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) giriş yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: 1. Kullanıcı adı ve şifre ile giriş: EBYS sistemine, kurum tarafından verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. 2. Menüden evrak işlemleri: Ana ekranda yer alan menüden "Evrak İşlemleri" bölümüne tıklanır. 3. Evrak oluşturma: Açılan menüden "Evrak Oluştur" seçeneği seçilir. 4. Evrak bilgilerini girme: Konu kodu ve konu bilgileri girilir, evrakın hangi klasörde yer alacağı seçilir ve saklama süresi belirlenir. 5. Resmi yazının yazılması: EBYS editörü üzerinden resmi yazı, belirlenen formatta yazılır ve gerekirse ekler eklenir. 6. Kaydetme ve onaya sunma: Yazı tamamlandıktan sonra "Kaydet" ve ardından "Onaya Sun" butonlarına tıklanır, evrak kurum müdürü tarafından e-imza ile imzalanır. 7. Gönderim: Onaylandıktan sonra evrak, ilgili kurum veya kişilere dijital olarak gönderilir.
    İÜ EBYS nasıl giriş yapılır?
    Ebys kurulumu nasıl yapılır?
    EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) kurulumu için aşağıdaki adımlar izlenmelidir: 1. Adrese Giriş: EBYS programının kurulumunu yapmak için "ebys.ticaret.gov.tr" veya ilgili kurumun EBYS kurulum sayfasına gidin. 2. Tarayıcı Seçimi: Internet Explorer ya da Microsoft Edge tarayıcılarını kullanarak kurulum sayfasının linkini açın. 3. Uygulama Kurulumu: Açılan web sayfasında "Windows Uygulaması Kur" butonuna tıklayın. 4. Yükleme İşlemi: Yükleme sayfasında "Install" butonuna tıklayarak yükleme işlemini başlatın. 5. Oturum Açma: Yükleme tamamlandıktan sonra masaüstünde bulunan EBYS ikonuna çift tıklayarak oturum açma ekranını açın. 6. Ayarlar ve Giriş: Oturum açma ekranında oturum açma yöntemini (elektronik imza, kullanıcı adı ve şifre, mobil imza vb.) seçip gerekli bilgileri girerek "Oturum Aç" butonuna tıklayın. EBYS programının dil ayarlarını da bu ekranda yapabilirsiniz.
    Ebys kurulumu nasıl yapılır?
    Ebys nedir ne işe yarar?
    EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi), belgelerin dijital ortamda yönetilmesini sağlayan bir sistemdir. EBYS'nin işe yararları şunlardır: Verimlilik artışı. Güvenlik. Maliyet tasarrufu. Yasal uyum. Çevre dostu.
    Ebys nedir ne işe yarar?
    Ebys kurulumunda hangi programlar gerekli?
    EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) kurulumunda aşağıdaki programların yüklü olması gerekmektedir: 1. Java: EBYS sisteminde yaşanabilecek görüntüleme problemlerini gidermek için Java'nın bilgisayarınızda kurulu olması gerekmektedir. 2. Adobe Reader: EBYS sisteminin düzgün çalışması için Adobe Reader programının yüklü olması gereklidir. 3. Windows İşletim Sistemi: Minimum İnternet Explorer 11 veya Mozilla ya da Chrome tarayıcılarının en son sürümlerinin yüklü olması gerekmektedir. Ayrıca, e-imza kullanacaksanız e-imza sürücülerinin ve enVision.Client.Service yazılımının kurulumu da gereklidir.
    Ebys kurulumunda hangi programlar gerekli?
    Ebys giriş için hangi program gerekli?
    Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) giriş için aşağıdaki programların yüklü olması gerekmektedir: 1. Java: EBYS'nin çalışabilmesi için sisteminizde Java programının yüklü olması zorunludur. 2. Adobe Reader: Belgeleri önizlemek ve imzalamak için Adobe Reader programı gereklidir. 3. İnternet Tarayıcısı: Minimum İnternet Explorer 11 veya Mozilla ya da Chrome tarayıcılarının en son sürümleri yüklü olmalıdır. Ayrıca, elektronik imza kullanacaksanız e-imza sürücüsü ve AKİS akıllı kart driver programlarını da kurmanız gerekmektedir.
    Ebys giriş için hangi program gerekli?
    EBYS ile neler yapılabilir?
    EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) ile aşağıdaki işlemler yapılabilir: 1. Var olan veri kaynaklarına bağlanma: SAP, New Frame, sosyal medya, printer, tarayıcı, telefon gibi kaynaklara bağlanarak dokümanları sıfır noktasında oluşturup işleme. 2. Veri kaynaklarını dinleme: E-mail, faks, SMS ile Twitter, Facebook gibi sosyal medya kanallarını dinleyerek, anket sistemleri ve kampanya yönetimleriyle hareket etme. 3. Etkileşime geçme: Dinleyip harekete geçebilen, alternatif ve paralel yollarla otomatik değişebilen bir diyalog sistemine sahip olma. 4. İş akışı otomasyonu: Belgelerin zamanında ve doğru kişiye ulaştırılmasını sağlama. 5. Doküman yönetimi: Belgeleri hızlı bir şekilde dosyalama ve arşivleme, yetki seviyelerine göre arama yapma. 6. Elektronik imza: Elektronik imza ile onaylama sürecini hızlandırma ve güvenliği artırma. 7. Performans ölçümü: Personelin verimliliğini ölçme ve performansını değerlendirme.
    EBYS ile neler yapılabilir?
    Ebys hangi işletim sistemlerinde çalışır?
    EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi), Windows işletim sistemi üzerinde çalışır.
    Ebys hangi işletim sistemlerinde çalışır?