İbrahim Saraçoğlu'nun maydanoz, limon ve sarımsak kürü şu şekilde yapılır: Malzemeler: - 10-12 adet taze yeşil maydanoz (saplarıyla beraber) - 1 diş sarımsak (kuru kabukları soyulmuş) - 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu - Yarım bardak klorsuz su Hazırlanışı: 1. Maydanozları el yardımıyla kopartarak mutfak robotuna veya blendıra atın. 2. Üzerine 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ekleyin. 3. İri bir diş sarımsağı bıçakla doğrayarak karışıma ilave edin. 4. Yarım bardak klorsuz su ekleyin ve mutfak robotu veya blendırı çalıştırın. 5. Yaklaşık 1-1,5 dakika karıştırın. Kullanım şekli: - Hazırladığınız karışımı kahvaltıdan en az 20 dakika önce aç karnına için. - İlk üç gün sarımsaklı, ikinci üç gün sarımsaksız, üçüncü üç gün tekrar sarımsaklı olarak uygulayın. - Toplam dokuz gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verin ve aynı şekilde tekrar 9 gün uygulayın.