Buradasın
İbrahim Saraçoğlu maydanoz limon sarımsak kürü nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İbrahim Saraçoğlu'nun maydanoz, limon ve sarımsak kürü tarifi şu şekildedir:
Malzemeler:
- 12-15 taze maydanoz (saplarıyla beraber) 13;
- 1 diş sarımsak 13;
- 2 yemek kaşığı limon suyu 13;
- yarım bardak su 13.
Hazırlanışı:
- Maydanozlar el yardımıyla kopartılarak robota atılır 15.
- Üzerine iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilir 15.
- İri tek bir diş sarımsak bıçakla doğranıp ilave edilir 15.
- Yarım bardak klorsuz su ilave edildikten sonra robot veya blendır çalıştırılır 15.
- Yaklaşık bir-bir buçuk dakika çalıştırıldıktan sonra karışımın tamamı kahvaltıdan en az yirmi dakika önce aç karnına içilir 15.
Uygulama şekli:
- İlk üç gün sarımsaklı, ikinci üç gün sarımsaksız, üçüncü üç gün tekrar sarımsaklı olarak uygulanır 13.
- Toplam dokuz gün uyguladıktan sonra üç gün ara verilir 13.
- Üç gün aradan sonra aynı şekilde dokuz gün uygulanır ve kür sonlandırılır 13.
Dikkat edilmesi gerekenler:
- Düşük tansiyonluysanız bu kürün kan basıncını düşürebileceğini göz ardı etmeyiniz 13.
- Alerjik reaksiyonlara sebep olabilir, baş ağrısına yol açabilir 5.
Herhangi bir sağlık sorunu için kür uygulamadan önce bir uzmana danışılması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: