Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bu yanma hissi, zeytinyağının içerdiği polifenollerin çokluğuna veya azlığına bağlı olarak şiddetlenebilir 2. Ancak, boğazda hissedilen yakıcılık asitliğin yüksek ya da düşük olmasıyla doğrudan bağlantılı değildir 2.
Düşük asitli ve son derece kaliteli zeytinyağları da tadım sırasında boğazda yakıcılık hissine neden olabilir 2.
Eğer zeytinyağının sahte olup olmadığını anlamak istiyorsanız, bir çay bardağına yarım dolu zeytinyağı ve bir miktar tuz ruhu ekleyip karıştırabilirsiniz 45. Eğer zeytinyağı sahte ise rengi açılacak ya da kırmızılaşacaktır 45.
En doğru ve güvenilir yöntem için bir uzmana danışılması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: