Wrap yapmak için gerekli malzemeler: Tavuk marinesi için: 2 tavuk göğsü, 3 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 diş sarımsak, 1 tatlı kaşığı kekik. Wrap için: 2 kapya biber, 2 yeşil biber, 1 mor soğan, 3-4 marul, 2-3 lavaş. Yapılışı: 1. Jülyen doğranmış tavukları sarımsak ve zeytinyağı ile 1 saat marine edin. 2. Tavaya yağ ekleyip marine edilmiş tavukları ve doğranmış biberleri pişirin. 3. Tuz, baharat ve jülyen doğranmış soğanları ekleyip karıştırın. 4. Lavaşın içine sos sürün, üzerine marul, tavuk karışımı koyarak sarın ve ortadan ikiye kesin. Alternatif tarif: Tavuklu wrap için: 500 g tavuk göğsü, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 soğan, 1 çarliston biber, 1 kapya biber, 1 paket sıvı krema, 1 yemek kaşığı köri, 100 g kaşar peyniri, 500 g lavaş, marul, domates. 1. Tavukları sıvı yağda pişirip soğan, biberleri ekleyin. 2. Tuz, pul biber, karabiber, sıvı krema ve köri ekleyip karıştırın. 3. Rendelenmiş kaşar peyniri ekleyip peynir eriyene kadar karıştırın. 4. Hazırlanan harcı lavaşın üzerine koyup üzerine marul ve domates ekleyerek sarın. Püf noktası: Tavukları tavaya azar azar eklemek, tavanın ısısının düşmemesi ve tavukların mühürlenmesi için önemlidir.