Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yemek hizmetleri ana sözleşmesi, yemek hizmeti sunan firma ile iş sahibi arasında, hak ve yükümlülükleri belirlemek amacıyla imzalanan sözleşmedir 14.
Bu sözleşmede genellikle aşağıdaki detaylar yer alır:
- Hizmetin tanımı 1. Kaç kişilik hizmet sunulacağı, servis tipi, menü içeriği, servis personeli ve ekipmanları 1.
- Menü onayı ve tadım süreci 1. Menü değişiklikleri ve fiyat farkları 1.
- Teslimat ve kurulum zamanlaması 1. Catering firmasının alanda olacağı saatler ve servis süresi 1.
- Ödeme koşulları 12. Toplam hizmet bedeli, kapora miktarı, ödeme tarihleri ve yöntemleri 1.
- İptal ve değişiklik şartları 1. Plan değişiklikleri ve iade koşulları 1.
- Gıda güvenliği ve hijyen standartları 1.
- Sorumluluklar ve sigorta 1.
- Ekstra hizmetler ve fiyatlandırma 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: