• Buradasın

    E-devlette pasif çalışan ne zaman aktif olur?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    E-devlette pasif çalışanın aktif hale gelmesi için, İŞKUR kayıtlarının son işlem tarihinden itibaren 12 ay içinde yeniden işlem yapılması gerekmektedir 13. Bu süre sonunda otomatik olarak kayıtlar pasife alınır ve çalışanın profilini aktif hale getirmesi için kuruma şahsen başvurması veya internet üzerinden işlem yapması gerekir 13.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    SGK pasif durumdayken prim ödenir mi?
    SGK pasif durumdayken prim ödenmesi mümkündür. Emekli çalışanların, emekli aylıklarının kesilmeden çalışabilmeleri için Sosyal Güvenlik Destek Primi (SGDP) ödemeleri gerekmektedir.
    SGK pasif durumdayken prim ödenir mi?
    Çalışma durumunuz aktif ne demek?
    "Çalışma durumunuz aktif" ifadesi, genellikle kişinin halihazırda bir işte çalışmakta olduğunu veya istihdam edildiğini ifade eder.
    Çalışma durumunuz aktif ne demek?
    E devlette çalışma hayatı ne zaman aktif olacak?
    E-Devlet'te "Çalışma Hayatım" hizmeti 2 Ekim 2021 tarihinde aktif olmuştur.
    E devlette çalışma hayatı ne zaman aktif olacak?
    Aktif ve pasif arasındaki fark nedir?
    Aktif ve pasif terimleri, farklı bağlamlarda farklı anlamlar taşıyabilir. İşte bazı örnekler: 1. Yatırım Stratejileri: - Aktif yatırım: Piyasa analizleri ve sürekli alım-satım işlemleri ile piyasa getirisinin üzerinde bir performans elde etmeyi hedefler. - Pasif yatırım: Piyasa endekslerinin performansını takip ederek düşük maliyetle uzun vadeli getiri sağlamayı amaçlar. 2. Ağ Teknolojileri: - Aktif ağ: Transistörler ve işlemsel yükselteçler gibi aktif cihazlar içerir, harici bir güç kaynağına ihtiyaç duyar ve sinyal yükseltme gibi işlevler görür. - Pasif ağ: Dirençler, kapasitörler ve indüktörler gibi pasif bileşenlerden oluşur, çalışmak için harici bir güç kaynağına ihtiyaç duymaz ve enerjiyi filtreleme, depolama gibi işlevler görür.
    Aktif ve pasif arasındaki fark nedir?
    Pasif ve aktif sigorta arasındaki fark nedir?
    Pasif ve aktif sigorta arasındaki fark, sigortalıların durumlarına göre belirlenir: - Aktif sigortalı, halen çalışan, geliri olan ve prim ödeyen kişileri ifade eder. - Pasif sigortalı ise emekli, malul, ölen sigortalının eşi ve çocukları ile sürekli iş göremezlik geliri alanları kapsar.
    Pasif ve aktif sigorta arasındaki fark nedir?
    SGK aktif ve pasif ne demek?
    SGK'da "aktif" ve "pasif" terimleri, sigortalıların durumlarına göre kullanılır: - Aktif sigortalı, çalışan işçi, memur, esnaf, tüccar, çiftçi, muhtar ve isteğe bağlı sigortalıları ifade eder. - Pasif sigortalı ise emekli, malul, ölen sigortalının eşi ve çocukları ile sürekli iş göremezlik geliri alanları kapsar.
    SGK aktif ve pasif ne demek?
    SGK durumu aktif ne demek?
    SGK durumunun aktif olması, kişinin aktif olarak sigortasının yattığını ve sigortalı bir işte çalıştığını ifade eder.
    SGK durumu aktif ne demek?