Buradasın
Ev yemekleri dükkanı açmak karlı mı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ev yemekleri dükkanı açmak, doğru yönetim, etkili pazarlama ve kaliteli hizmet ile kârlı bir iş modeli olabilir 45.
2025 yılında bir ev yemekleri dükkanının kazancı, konum, hedef müşteri kitlesi, menü çeşitliliği ve pazarlama stratejilerine göre değişkenlik göstermektedir 5. Ortalama bir dükkân aylık 60.000 TL ile 120.000 TL arasında ciro elde edebilirken, giderler düşüldüğünde net kâr aralığı 20.000 TL ile 45.000 TL arasında olabilmektedir 5.
Kârlılık, yemek maliyetleri, kira, personel giderleri, enerji ve diğer işletme maliyetlerine göre farklılık gösterecektir 4.
Ev yemekleri dükkanı açmanın kârlı olup olmadığı, kişisel ve finansal birçok faktöre bağlıdır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: