Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Az tehlikeli iş yerlerine ait bazı NACE kodları:
- 10.39.05: Dondurulmuş veya kurutulmuş meyve ve sebzelerin imalatı 12.
- 10.39.06: Leblebi imalatı ile kavrulmuş çekirdek, yerfıstığı vb. üretimi 12.
- 10.39.07: Susamın işlenmesi ve tahin imalatı 12.
- 10.41.01: Ayçiçek yağı imalatı 12.
- 10.82.03: Sürülerek yenebilen kakaolu ürünlerin imalatı 23.
- 10.83.01: Çay ürünleri imalatı 12.
- 10.85.01: Hazır yemek imalatı 12.
- 14.14.03: Gecelik, sabahlık, pijama, bornoz ve ropdöşambır imalatı 24.
- 47.29.90: Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda diğer gıda ürünlerinin perakende ticareti 5.
NACE kodları, iş yerlerinin tehlike sınıflarını belirlemek için kullanılır; az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli olarak sınıflandırılır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: