Tabldot çeşitleri nelerdir?
Tabldot çeşitleri, genellikle yemek şirketlerine ve işverenlerin tercihine bağlı olarak değişir. Ancak, temel olarak şu ana kategoriler altında toplanabilir: 1. Ana Yemekler: Tavuk, et, bakliyat, sebze yemekleri ve balık gibi çeşitli protein kaynakları. 2. Çorbalar: Ezogelin, mantar, mercimek, yoğurt, yayla, düğün, tarhana ve işkembe çorbaları gibi. 3. Yardımcı Yemekler: Pilav, makarna, börek çeşitleri (pirinç pilavı, erişte pilavı, bulgur pilavı, talaş böreği, kol böreği, milföy böreği). 4. Salata, Tatlı ve Meyveler: Menüde uygun olan günlerde eklenen salata, tatlı veya meyve. 5. Tek Kullanımlık Tabaklar: Plastik, melamin, metal, porselen ve polikarbon gibi malzemelerden üretilen tabaklar.
Tabldot çeşitleri nelerdir?