Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tabldot çeşitleri, genellikle yemek şirketlerine ve işverenlerin tercihine bağlı olarak değişir 1. Ancak, temel olarak şu ana kategoriler altında toplanabilir:
- Ana Yemekler: Tavuk, et, bakliyat, sebze yemekleri ve balık gibi çeşitli protein kaynakları 14.
- Çorbalar: Ezogelin, mantar, mercimek, yoğurt, yayla, düğün, tarhana ve işkembe çorbaları gibi 1.
- Yardımcı Yemekler: Pilav, makarna, börek çeşitleri (pirinç pilavı, erişte pilavı, bulgur pilavı, talaş böreği, kol böreği, milföy böreği) 14.
- Salata, Tatlı ve Meyveler: Menüde uygun olan günlerde eklenen salata, tatlı veya meyve 1.
- Tek Kullanımlık Tabaklar: Plastik, melamin, metal, porselen ve polikarbon gibi malzemelerden üretilen tabaklar 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: