"Kit Kat Napolyon" hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Napolyon tatlısı ve kitkat tarifi hakkında bilgi verilebilir. Napolyon Tatlısı Tarifi: Malzemeler: 5 adet milföy hamuru, 3 su bardağı süt, 1,5 çay bardağı toz şeker, 2 yemek kaşığı nişasta, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 paket vanilin. Yapılışı: 1. Süt, yumurta, nişasta ve toz şekeri tencereye alıp karıştırın. 2. Ocağın altını yakıp sürekli karıştırarak pastacı kremasının yoğunlaşmasını bekleyin. 3. Krema yoğunlaşmaya başladığında tereyağı ekleyin ve oda sıcaklığında soğumaya bırakın. 4. Milföy hamurlarını tepsiye yerleştirin, çatalla delikler açın ve 180 derecede kabarıp üstleri hafifçe kızarana kadar fırınlayın. 5. Hamurları soğuduktan sonra üzerine krema sürüp üst üste dizin ve 1 saat dolapta dinlendirin. 6. Ufalanmış milföy kıtırları ve çilek ile süsleyerek servis edin. Kitkat Tarifi: Malzemeler: 10 adet kare milföy hamuru, sürülebilir çikolata veya reçel, 1 yumurta beyazı, toz şeker. Yapılışı: 1. Milföy hamurlarını ortadan ikiye kesin ve bir parçasının üzerine çikolatadan 1 tatlı kaşığı sürün. 2. Diğer milföy parçasını üzerine koyun ve kenarlarını çatal ile birleştirin. 3. Üzerine enlemesine çizikler atın ve aynı işlemi diğer hamurlara da uygulayın. 4. Hamurların üzerine yumurta beyazı sürüp toz şeker serpin. 5. Önceden ısıtılmış 180°C fırında kabarıp üzeri kızarıncaya kadar pişirin.