Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
"Kit Kat Napolyon" hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Napolyon tatlısı ve kitkat tarifi hakkında bilgi verilebilir.
Napolyon Tatlısı Tarifi:
- Malzemeler: 5 adet milföy hamuru, 3 su bardağı süt, 1,5 çay bardağı toz şeker, 2 yemek kaşığı nişasta, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 paket vanilin 2.
- Yapılışı:
- Süt, yumurta, nişasta ve toz şekeri tencereye alıp karıştırın 12.
- Ocağın altını yakıp sürekli karıştırarak pastacı kremasının yoğunlaşmasını bekleyin 12.
- Krema yoğunlaşmaya başladığında tereyağı ekleyin ve oda sıcaklığında soğumaya bırakın 12.
- Milföy hamurlarını tepsiye yerleştirin, çatalla delikler açın ve 180 derecede kabarıp üstleri hafifçe kızarana kadar fırınlayın 2.
- Hamurları soğuduktan sonra üzerine krema sürüp üst üste dizin ve 1 saat dolapta dinlendirin 2.
- Ufalanmış milföy kıtırları ve çilek ile süsleyerek servis edin 2.
Kitkat Tarifi:
- Malzemeler: 10 adet kare milföy hamuru, sürülebilir çikolata veya reçel, 1 yumurta beyazı, toz şeker 5.
- Yapılışı:
- Milföy hamurlarını ortadan ikiye kesin ve bir parçasının üzerine çikolatadan 1 tatlı kaşığı sürün 5.
- Diğer milföy parçasını üzerine koyun ve kenarlarını çatal ile birleştirin 5.
- Üzerine enlemesine çizikler atın ve aynı işlemi diğer hamurlara da uygulayın 5.
- Hamurların üzerine yumurta beyazı sürüp toz şeker serpin 5.
- Önceden ısıtılmış 180°C fırında kabarıp üzeri kızarıncaya kadar pişirin 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: