Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yumurta haşlama kalıbı yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Malzemeler: Bir adet tencere, yumurta sayısı kadar su ve bir tutam tuz 3.
- Hazırlık: Yumurtaları tencereye alın ve üzerini geçecek kadar oda ısısında su ekleyin 3.
- Pişirme: Ocağın altını açın ve suyun kaynamasını bekleyin 3. Suyun kaynamaya başladığı anda, bir miktar tuz ekleyin 3. Tuz, suyun köpürmesini önler ve yumurtanın kabuğunu kolay soymanızı sağlar 3.
- Süre: Yumurtaların kıvamına göre pişirme süresini ayarlayın:
- Soğutma: Süre dolduğunda yumurtaları ocaktan alın ve bir kaseye doldurduğunuz soğuk suyun içine koyun 3. Bu şekilde yumurtanın pişme işlemi durur ve kabuğu kolayca soyulur 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: