Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yulafın en güzel hali, kişisel tercihlere göre değişiklik gösterebilir. Ancak, yulafın en güzel hallerinden bazıları şunlardır:
- Yulaf Böreği 14. İki adet yumurta, üç yemek kaşığı yulaf ezmesi, bir küp beyaz peynir, maydanoz, dereotu, tuz ve çay kaşığının ucuyla karbonat kullanılarak yapılan bir börek türüdür 14.
- Yulaf Lapası 3. Bir su bardağı süt, iki yemek kaşığı blenderdan geçirilmiş yulaf ezmesi, bir tatlı kaşığı tahin, iki tatlı kaşığı pekmez, bir tatlı kaşığı kakao, bir tatlı kaşığı hindistan cevizi, yarım muz ve altı adet ceviz kullanılarak yapılan bir lapa türüdür 3.
- Yulaflı Tost 2. Dört silme yemek kaşığı yulaf, bir yemek kaşığı yoğurt, zerdeçal, karabiber, paprika, zeytin, bir yumurta ve bir yemek kaşığı keten tohumu kullanılarak yapılan bir tost türüdür 2.
Ayrıca, yulaf; yulaflı kek, pasta, kurabiye, kraker, omlet, pankek, smoothie, salata ve çorba gibi birçok farklı şekilde de tüketilebilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: