Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yemekhanelerde sunulan yemekler, menü ve servis türüne göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak yemekhanelerde aşağıdaki yemekler bulunur:
- Çorba: Günün çorbası veya çeşitli çorba seçenekleri 25.
- Ana yemekler: Et yemekleri, sebze yemekleri, pilav, makarna gibi garnitürler 24.
- Zeytinyağlılar: Zeytinyağlı sarma, enginar gibi yemekler 3.
- Tatlılar: Sütlaç, puding, krem karamel gibi tatlılar 2.
- Salata ve meze: Yeşillik, domates, biber gibi sebzelerle hazırlanan salatalar ve çeşitli mezeler 3.
Ayrıca, büfe tipi servis sistemlerinde yemekler, servis tabaklarında masaya dizilir ve davetlilerin istedikleri yemeklerden istedikleri kadar almaları sağlanır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: