Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yemek için kullanılabilecek kepeğin çeşitleri şunlardır:
- Buğday Kepeği: Buğdaydan un üretimi sırasında elde edilir ve protein, vitaminler açısından zengindir 1. Süt sığırı, besi sığırı ve kanatlı hayvan rasyonlarında enerji, protein ve mineral kaynağı olarak kullanılır 1.
- Yulaf Kepeği: Yulafın dış kısmını içerir ve genellikle yoğurtla birlikte tüketilir 2. Ayrıca, omlet, kurabiye, mücver, ekmek ve pastaların içine de eklenir 2.
- Pirinç Kepeği: Pirinç danesinin dış kısmını ve pirinç üretimi sonrası kalan kısımları içerir 1.
- Mısır Kepeği: Süt sığırı ve besi sığırı rasyonlarında yaygın olarak kullanılır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: