Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Turşu imalatında kullanılan bazı makineler şunlardır:
- Kalibre Makinesi: Sebze ve meyveleri boyutlarına göre sınıflandırır ve temizler 1.
- Yıkama Makinesi: Hammaddeleri toz, toprak ve diğer yabancı maddelerden arındırır 1.
- Doğrama Makineleri: Sebzeleri ve meyveleri farklı şekillerde doğrar 1.
- Salamura Hazırlama Tankları: Salamuranın hazırlanıp fermentasyon kaplarına aktarılmasını sağlar 1.
- Çalkalama Makinesi: Dolum öncesi şişe ve kavanozları sterilize eder 2.
- Kavanoz Dolum Makinesi: Turşu suyunu ve turşuyu kavanozlara doldurur 23.
Bu makineler, turşu üretim sürecinin verimliliğini ve hijyenini artırmak için kullanılır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: