Tavuklu garnitürlü börek yapımı için gerekli malzemeler: 700 gram tavuk göğsü; 500 gram garnitür; 4 adet yufka; 1/2 çay kaşığı karabiber; 1/2 çay kaşığı pul biber; 1/2 çay kaşığı kekik; 1/2 çay kaşığı köri; 1 su bardağı su; 1 çay bardağı sıvı yağ; 1 adet yumurta sarısı; 1 yemek kaşığı çörek otu. Yapılışı: 1. Tavuk göğsünü küp küp doğrayıp tavaya alın. 2. Kızardığından emin olduktan sonra garnitürü ekleyin. 3. Bu sırada yufkaları kesin. 4. Yufkaları ıslatmak için su ve sıvı yağı karıştırın. 5. Bir üçgeni alıp önce hazırladığınız su-sıvı yağ karışımı ile ıslatın. 6. Hepsini bu şekilde sarıp yağlı kağıt koyduğunuz tepsiye yerleştirin. 7. Üzerine yumurta sarısı sürüp çörek otu serpin. 8. Önceden ısıtılmış fırında, 180 derecede 15-20 dakika pişirin. Afiyet olsun.