Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk kasabı, et ve tavuk ürünlerini temin etme, satışa hazırlama ve satışını gerçekleştirme süreçlerinde görev alır 5.
Tavuk kasabının bazı görevleri:
- Sipariş listesini düzenlemek 5;
- Fiyat etiketlerini düzenlemek 5;
- Ürünlerin temizliğini, sağlığa uygunluğunu, yağ-kemik oranlarını ve damga kontrolünü kontrol etmek 5;
- Et ve tavuk ürünlerinin muhafazasını sağlamak 5;
- Satışa sunulacak ürünleri depodan çıkartmak 5;
- Karkası parçalamak ve ana bölümlerine ayırmak 5;
- Ana bölümleri müşteri isteğine göre şekillendirmek 5;
- Ürünü kemiksiz hale getirmek 5;
- Kemiksiz kısımlardan kıyma yapmak 5;
- Rosto, kuşbaşı, şişlik, kavurmalık, ızgaralık, biftek, pirzola yapmak 5;
- Ürün artıklarını değerlendirmek 5;
- Et ve tavuk ürünlerinin satışını gerçekleştirmek 5.
Tavuk kasabı, aynı zamanda hayvanın kesiminden, etin hijyenik koşullarda işlenmesinden ve müşteriye sunulmasından da sorumludur 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: