Buradasın
Tavuk filetonun yumuşak olması için ne yapmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk filetonun yumuşak olması için şu yöntemler uygulanabilir:
- Marine etmek 124. Tavuk fileto, süt, sıvı yağ, baharatlar ve rendelenmiş sarımsaktan oluşan marine sosunda dinlendirilir 124. Bu işlem, en az 30 dakika, daha iyi bir sonuç için ise 2 saat buzdolabında gerçekleştirilir 4.
- Pişirme yöntemi 15. Tavuk fileto, yüksek ısıda tavada kızartıldıktan sonra yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir ve 200 derece fırında 45 dakika pişirilir 1. Daha sonra fırın 250 dereceye açılır ve folya üzerinden alınarak güzelce kızarana kadar pişirilir 1.
Tavuk filetonun yumuşak olması için kullanılan malzemelerin ve marine süresinin miktarı, damak zevkine göre ayarlanabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: