T-bone et ızgara pişirmek için aşağıdaki adımlar izlenebilir: 1. Etin hazırlanması: T-bone steak, buzdolabından çıkarıldıktan sonra oda sıcaklığına gelmesi için en az 1 saat bekletilir. 2. Tavanın ısıtılması: Döküm tava veya ızgara, ocağın en kuvvetli gözünde ısıtılır. 3. Etin mühürlenmesi: T-bone, baharatlandırıldıktan sonra tavaya yerleştirilir ve her iki yüzü de etin kalınlığına bağlı olarak 3-5 dakika boyunca mühürlenir. 4. Pişirme: Ateş orta seviyeye düşürülür ve son 2 dakikada tavaya tereyağı, sarımsak ve taze otlar eklenir. 5. Dinlendirme: Ateşten alınan T-bone, kesmeden önce 10 dakika dinlendirilir. Alternatif olarak, T-bone fırında da pişirilebilir: Fırın 180°C'de önceden ısıtılır. T-bone, tavasıyla birlikte fırına sürülür. Az-orta pişmiş için 5-8 dakika, orta pişmiş için 8-12 dakika pişirilir. T-bone pişirirken, etin içine daha kontrollü bir pişirme sağlamak için bir et termometresi kullanılması önerilir.