Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Süt kovasının kaç derece ısıda saklanması gerektiğine dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, süt ve süt ürünlerinin saklanması gereken sıcaklık aralıkları şu şekildedir:
- Süt 4. 4-5°C sıcaklıkta saklanmalıdır 4.
- Yoğurt 4. 4-6°C sıcaklık aralığında saklanmalıdır 4.
- Peynir 4. Peynirin saklanması gereken sıcaklık türü peynirin cinsine göre değişiklik gösterebilir 4. Genel olarak peynirler, 4-8°C arasında saklanmalıdır 4.
- Krema 4. 4-7°C arasında saklanmalıdır 4.
- Tereyağı 4. 7-10°C arasında saklanmalıdır 4.
Süt ve süt ürünlerinin buzdolabında uygun sıcaklıkta saklanması, ürünlerin tazeliğini ve besin değerini korumaya yardımcı olur 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: