Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hazırlanışı:
- Çilek püresi: Yarım bardak çilek, pudra şekeri ve limon suyunu blender'da püre haline getirin 1.
- Macerasyon: Diğer yarım bardak çileği küp küp doğrayıp üzerine granül şeker ekleyerek karıştırın ve bir kenara bırakın 1.
- Çırpılmış krema: Ağır kremayı ve yoğurdu (veya mascarpone) yüksek hızda çırpın, sert tepeler oluşana kadar devam edin 13.
- Birleştirme: Çilek püresi ve doğranmış çilekleri çırpılmış kremaya ekleyin, ancak tamamen karıştırmayın, bazı çilek parçaları görünür kalsın 3.
- Servis: Karışımı şarap bardaklarına veya tatlı kaselerine bölün, buzdolabında bir saat bekletin 1. Üzerine kırılmış kurabiyeleri serpin ve dilimlenmiş çileklerle süsleyin 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: