Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sous vide (vakumda pişirme) tekniğinin bazı faydaları:
- Homojen pişirme: Yiyeceklerin her noktası aynı ısıda pişer, fazla pişirme ya da kuruma sorunu ortadan kalkar 125.
- Doğal lezzet ve aroma: Vakumlu poşet içinde pişen yiyecekler, kendi suyunu ve aromasını kaybetmeden sulu ve lezzetli kalır 14.
- Vitamin ve mineral kaybı az: Düşük sıcaklıkta ve uzun sürede piştiği için vitamin ve mineral kayıpları minimum düzeydedir 14.
- Standart pişirme derecesi: Her seferinde aynı kaliteyi yakalamak mümkündür 12.
- Önceden hazırlama imkanı: Vakumlu poşetler içinde buzdolabında saklanabilir ve daha sonra pişirilebilir 45.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: