Buradasın
Somon tavada mı güzel olur ızgarada mı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavada somon pişirmek için:
- Yapışmaz yüzeye sahip bir tava kullanılmalıdır 15.
- Somon, yağlı bir balık olduğu için çok az yağ kullanılarak veya hiç yağ kullanmadan pişirilmelidir 15.
- Her iki yüz de 3-4 dakika pişirildiğinde somon pişmiş demektir 34.
Izgarada somon pişirmek için:
- Balığın derili kısmı ızgaranın üstünde olacak şekilde yerleştirilmelidir 4.
- Her iki taraf da 4-7 dakika arasında pişirilebilir 4.
Somonun tavada mı yoksa ızgarada mı daha lezzetli olacağı kişisel tercihlere bağlıdır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: