Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Soğuk meze kalfası, restoranlarda soğuk mezelerin hazırlanmasından sorumlu mutfak personelidir 12. Görevleri arasında:
- Malzeme Belirleme ve Temini: Hazırlanacak mezeler için gerekli malzemelerin belirlenmesi ve temin edilmesi 12.
- Ön Hazırlık: Malzemelerin haşlama, doğrama gibi usullerle ön hazırlık yapılması 2.
- Mezelerin Hazırlanması: Çeşitli meze türleri, salatalar ve zeytinyağlı sosların hazırlanması 23.
- Sunum: Hazırlanan soğuk yiyeceklerin göze hitap edecek şekilde süslenmesi ve servise hazır hale getirilmesi 2.
- İmha: Zamanında tüketilmeyen malzemelerin imha edilmesi 3.
- Temizlik: Kullanılan alanın ve malzemelerin temizliğinin yapılması 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: