Buradasın
Sezar sosun püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sezar sosun püf noktaları şunlardır:
- Yumurta ve Zeytinyağı Çırpma: Yumurta sarılarını zeytinyağı ile çok iyi çırpmak gerekir, zeytinyağını yavaş dökerek ve hızlı çırpmak kıvamı güzelleştirir 1.
- Taze Malzemeler: Taze tarhun, taze kekik ve taze sarımsak kullanmak sosun lezzetini artırır 13.
- Parmesan Kullanımı: Parmesan sosunu hemen kullanacaksanız ekleyebilirsiniz, aksi takdirde sosun içinde beklerse sosu acıtır 1.
- Sosun Koyu Kıvamı: Sosu daha koyu kıvamlı yapmak için zeytinyağı yerine mayonez kullanabilirsiniz 2.
- Anchovies Ekleme: Sosun lezzetini derinleştirmek için anchovies ekleyebilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: