Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şeker şurubu yerine kullanılabilecek bazı alternatifler:
- Bal 234. Yüksek tatlandırma gücüne sahip, doğal bir tatlandırıcıdır 23.
- Stevia 234. Sıfır kalori içeren, diyet gıdalarda kullanılabilen bir tatlandırıcıdır 234.
- Agave şurubu 235. Kaktüs türünden elde edilen, bala benzer ancak daha aromasız bir tadı olan bir tatlandırıcıdır 25.
- Hurma şekeri 25. Lif, magnezyum, demir ve B6 vitamini açısından zengin bir tatlandırıcıdır 25.
- Pekmez 234. Demir, kalsiyum, potasyum gibi besin maddeleri sağlayan, şeker yerine kullanılabilen bir tatlandırıcıdır 234.
- Ksilitol 2. Çeşitli meyve ve sebzelerde doğal olarak bulunan bir tatlandırıcıdır 2.
- Malt şurubu 2. Yemek pişirmede ve tek başına kullanılabilen, geleneksel şekere alternatif bir tatlandırıcıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: